Waarom zou ik een eikelring kopen ?

Omdat je met een eikelring echt betere sex kan hebben. Het zorgt voor verhoogde gevoeligheid, meer stimulatie en een grote kloppende eikel wanneer je er één omdoet. Niet alleen maakt hij je penis mooier, hij zorgt er ook voor dat alles gevoeliger en stijver wordt. Het zal ook extra stimulatie aan je partner geven als je met zijn tweeën speelt.

Veligheid eerst

Houdt je koppie erbij met deze eenvoudige veiligheidsinstructies. Aangezien veiligheid het belangrijkste is en we willen dat jij een leuke speelsessie hebt . Om te beginnen zorg ervoor dat je eikelring van materiaal is gemaakt welke veilig is voor je lichaam ,wij raden aan om eikelringen van gepolijst metaal te gebruiken.

Zoals altijd begin voorzichtig en verwijder de ring meteen als je iets voelt van pijn, het verlies van gevoel, een tintelende sensatie of verkleuring. Gebruik er wat glijmiddel op waterbasis bij dit helpt frictie en schuren te voorkomen.

Dus je voelt je een hele man en denkt je dat op deze manier uren door kan gaan?

Wees verstandig en gebruik een eikelring nooit te lang, gebruik ze niet langer dan 20-30 minuten achter elkaar. Een eikelring knelt de bloedtoevoer tijdelijk af en het is nodig dat dit doorstroomt na een periode.

In het uitzonderlijke geval dat je penis stijf blijft of dat je moeite hebt om de ring te verwijderen koud water of ijs op je ballen en penis doet meestal wonderen.

Wat je vooral moet doen, gebruik een speciaal ontworpen eikelring. Bij het plaatsen van de eikelring gebruik wat glijmiddel op waterbasis.

Verwijder de ring in geval van pijn, ongemak, zwelling, verkleuring of bij verlies van gevoel. Mocht je voor de eerste keer een eikelring gebruiken, draag hem dan voor een korte periode zoals 5 minuten dit zodat je kan wennen aan het gevoel.

Wat je vooral niet moet doen, de eikelring langer dan 20 minuten dragen, een eikelring dragen als je bloedverdunners gebruikt. Gebruik ook geen eikelring als je diabetici bent. En ga niet slapen met de ring om

 

 

Hoe gebruik ik een eikelring ?

Veel mannen vinden het opwindend om een eikelring te dragen in combinatie met een penisring, of een eikelring te gebruiken in combinatie met een penisplug.

In het algemeen wordt een eikelring gedragen achter de eikel wanneer deze stijf is. Besneden en onbesneden mannen kunnen een eikelring dragen. De onbesneden heren kunnen hem dragen met de voorhuid naar achter getrokken of niet naar achteren getrokken, het ligt hoeveel stimulatie je wil.

Eikelringen zijn normaal gesproken van stijf materiaal en zitten strak. Maar zorg ervoor dat je hem comfortabel er om kan schuiven en er weer makkelijk af kan halen, dus een beetje glijmiddel kan geen kwaad. Zorg er wel voor dat hij lekker strak zit, het zou zo jammer zijn als hij eraf schiet tijdens de sex of masturberen.

Welke soorten eikelringen zijn er ?

De soorten eikelringen.

Iedereen heeft zo zijn type en voorkeur, welke is die van jou ?

Als je voor het eerst begint met een eikelring, koop dan gewoon een standaard eikelring. Het is niet voor niks een standaardring, uitbreiden kan altijd ;-). Ook laat een gewone eikelring je wennen aan de sensaties die het teweeg kan brengen. Voordat je verder gaat met de andere stijlen.

Reguliere eikelringen zijn meestal gemaakt van metaal, maar ze zijn er ook in andere materialen zoals siliconen. Als het goed is geven die extra druk op de vele zenuwen die net achter de eikel zitten. Veel van de standaard eikelringen hebben een balletje wat zorgt voor een extra intens gevoel. Sommige hebben veel balletjes sommigen hebben er geen, wat jij prettig vindt leert alleen de ervaring.

De spermstopper of penisplug met eikelring.

Dit speciale type eikelring heeft een balletje wat de pisbuis ingaat, dit levert een uniek gevoel op. De externe stimulatie gecombineerd met de interne druk in de pisbuis geeft zo’n apart intens gevoel dat het moeilijk is te vergelijken. Sommige eikelringen komen met een plug en anderen met een balletjes. Een spermstopper is ideaal voor degen die graag een mix hebben van orgasme en orgasme onthouding.

Hoe meet ik de diameter voor mijn eikelring?

Hoe bepaal ik de maat van mijn eikelring ?

Het is belangrijk dat je eikelring goed past. Het gaat er niet om wie de grootste heeft maar dit is een gevalletje, meten is weten. Het is handig om de juiste maat te weten voor je besteld 😉 Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat hebt raden we je aan om je eikel twee keer te meten. Één keer als je stijf bent en een keer als je slap bent.

Hoe meet ik de maat voor mijn eikelring ?

Volg deze makkelijke instructies voor het meten van je eikelring. Omdat de juiste maat ertoe doet. Pak een stukje touw of meetlint, plaats het touwtje net achter de eikel. Markeer het touwtje aan beide kanten of als je een meetlint gebruikt noteer de lengte in millimeters. Ja en nu komt die wiskunde van pas,gebruik de pi om je diameter te berekenen. Om het gemakkelijk voor je te maken deel de lengte door 3,14. Om er zeker van te zijn dat de ring niet te strak zit, rond de uitkomst af omhoog op één mm.

Hoewel elke penis en eikel uniek zijn, zal je uitslag waarschijnlijk liggen rond de 12 mm voor een slappe eikel en 25mm voor een stijve eikel. Als extra controle meet het dikste punt van je eikel, koop nooit een eikelring die groter is dan dit punt. Koop de grootste ring die bij je eikel past groot genoeg om comfortabel te zitten, maar klein genoeg om strak aan te voelen