Geniet van interne stimulatie met ongekende intensiteit.

Dit zal zeker je interesse wekken. Draag een penisplug tijdens orale sex of masturbatie en ervaar de geweldige sensaties van binnenuit. Een penisplug prikkelt de uiteinden van je zenuwen die net achter de eikel zitten, dit leidt tot zeer intense stimulatie.

Gecombineerd met het oprek gevoel, kan dit resulteren in een ontzettend krachtig orgasme. De plug eruit halen voor je klaar komt zal zeker een explosief orgasme opleveren zoals je nog nooit hebt meegemaakt.

De kans bestaat dat je wat onzeker bent of je ze wil gebruiken, maar we beloven dat je het niet zal betreuren. De penis is zeer gevoelig en vol met zenuwuiteinden, dus door gewoon een plug te dragen zal je ongelofelijke gevoelens beleven die je pik zeker hard zullen maken.

Als je hem draagt onder je kleding (alleen een tru-hole penisplug /troughole penisplug/ open penisplug) zal je de hele dag gestimuleerd worden. En een sterkere en betere erectie zorgt voor langer speelplezier.

Je zal misschien wat ineenkrimpen bij de gedachte iets in je penis te stoppen, tenslotte stop je deze meestal in andere gaten. Maar geloof ons dit zal je sexleven kunnen verbeteren en je de beste orgasmes geven die je ooit hebt meegemaakt.

Veiligheid eerst

Omdat we geven om je veiligheid raden we aan om de pagina’s over gebruik en veiligheid goed te lezen. We proberen de informatie zo volledig mogelijk te maken voor jou, maar nemen geen verantwoordelijkheid voor onjuist gebruik.

Voor het gebruik van pluggen en dilators/sounds controleer ze altijd, en dan bedoelen we ook altijd. Controleer of ze niet beschadigd zijn, er geen scherpe randjes aan zitten of afwijkende dingen waar je je twijfels of hebt. Heel makkelijk, bij twijfel niet gebruiken.

Het niet scherp,stroef en niet beschadigd zijn van je insertables is erg belangrijk. Wees zorgvuldig bij het controleren. Kijk of er geen krassen of barsten in het product zitten. En in het geval van holle pluggen of er geen restjes in de holte zitten.

Veiligheid eerst – een beetje preventie is beter dan genezen.

Om te starten, steriliseer je plug, spermstopper of dilator eerst in kokend water voor 3-5 minuten. We raden aan nadat de plug is afgekoeld om deze ook nog met een alcoholdoekje af te vegen.

Zorg ervoor dat je penis schoon is, was je handen met heet water en antibacteriële zeep. Schoon is goed, maar steriel is beter. Omdat je handen nou eenmaal veel bacteriën met zich meedragen en moeilijk zijn om steriel te krijgen, vanwege je nagels. Raden wij je aan om chirurgische handschoenen te dragen tijdens gebruik.

Wat je vooral moet doen, gebruik een penisplug met een afgeronde spits toelopen vorm, gebruik veel steriel glijmiddel op en waterbasis en verwijder de plug voor je klaarkomt. Mocht je een plug gebruiken die een gekromde vorm heeft wacht tot de erectie is afgenomen.

Wat je vooral niet moet doen, zomaar iets pakken wat in huis ligt om in je penis te stoppen. Meteen beginnen met de grotere of meer extreme modellen. De penisplug, dilator of penisstick je plasbuis in forceren.

Hoe gebruik ik een penisplug / dilator ?

Het gebruik van dilators wordt in de medische wereld gebruikt om blokkades op te heffen in de plasbuis. Echter zoals je snapt wordt het ook gebruikt voor erotische spelletjes. Of het veilig is voor jouw spelletjes hangt van jouw kennis en gebruik af.

We zullen dus ons best doen om je goede informatie te geven.

Je urinebuis kan beschadigen bij onjuist gebruik, dus wees voorzichtig. De plasbuis maakt een bocht vlak voor je de prostaat bereikt en hier gebeuren de meeste ongelukken.

Om voorbij deze bocht te gaan is expertise en ervaring nodig. Heb je deze niet,hebt, doe het dan ook niet. Je zal het voelen wanneer je deze bocht bereikt. En doe je af en toe spelletjes op dit gebied, ga dan ook niet verder. Ook al heb je het gevoel dat je je grenzen wil oprekken.

Een van de meest voorkomende fouten is een dilator set te kopen en dan met een te kleine dilator te beginnen. Dit kan in je plasbuis steken en voor beschadigingen zorgen. Draag geen butplugg bij het gebruik van dilators of penissticks. Omdat de buttplug zorgt voor extra druk op de prostaat.

De meeste pluggen zullen niet uit zichzelf in je plasbuis blijven dus verwacht niet dat je zomaar op kan staan en ermee kan rondlopen. Mocht je dit wel willen kies dan iets met een eikelring.

Als het je eerste keer is, begin langzaam !

Als je voorzichtig begint en langzaam begint, dan zou je eerste sounding experiment gemakkelijk moeten gaan. Onthoudt dat je genoeg glijmiddel gebruikt en ontspan. Neem de tijd om deze nieuwe wereld van stimulatie te ontdekken.

Als je start zorg dat je penis slap is en breng veel steriel glijmiddel aan op de opening van de penis.

Houdt je penis in een hoek van 90 graden ten opzichte van je lichaam, zorg dat je ligt op je rug, en laat de de dilator of plug er langzaam inglijden. Laat de het gewicht en de zwaartekracht de dilator of plug langzaam in je penis zakken.

Het is meer dat je je penis om de dilator doet, dan dat je de dilator in de penis inbrengt. Waarschijnlijk zal de plug langzaam wat draaien als deze er verder dan 10 cm inzit.

Als de plug of sound er eenmaal inzit en je voelt je comfortabel met het gevoel, experimenteer dan eens met het langzaam strelen van de penis. Sommige mannen vinden het gewoon plezierig om de dilator zachtjes in en uit te halen.

Nu met deze fantastische nieuwe stimulatie ben je er klaar voor om dat orgasme door je lichaam te laten gieren. Hier zijn wat dingen om aan te denken. Als je een holle plug gebruikt, zal je sperma er gewoon uitkomen .

Echter als je een dilator / sound of een dichte plug gebruikt, dan raden we aan deze er voorzichtig uit te halen voor je klaarkomt dit om een inwendig orgasme te voorkomen.

 

Welke Penisplug zal ik kiezen ?

Welke penisplug moet ik kiezen?

Je kan het niet opeens bedenken en dan weten welke penisplug geschikt voor je is. Maar gelukkig hoef je niet te betalen voor wat gratis advies . Dus hier zijn wat aanbevelingen voor je keuze en gebruik van penisplugs.

Het stimuleren van de plasbuis kan een geweldige ervaring zijn als het juist wordt gedaan. Stel je voor hoe het zou voelen als je de tegelijkertijd de binnen- en buitenkant van je penis kan stimuleren.Veel mannen hebben plezier van deze manier van stimuleren en jij kan dit ook op een veilige manier leren.

Welke penisplug of dilator zal ik kiezen ?

De ronde en spits toelopend vorm helpt je plasbuis zich aan te passen aan het subtiele oprekken hiervan en om door de opening van je penis in de plasbuis te komen. Bewaar de wat meer extremere vormen en stijlen voor het moment dat je al wat meer gewend bent aan het gevoel.

In het algemeen is het goed om een plug te hebben die of een ring heeft aan het uiteinde of zeer wijd uitloopt op die manier kan hij niet naar binnen schieten en verdwijnen.

Het materiaal wat het meest wordt gebruikt voor dilators en pluggen is roestvrij staal of chirurgisch staal om nog wat specifieker te zijn 314 of 316L metaal .Deze pluggen zijn in het algemeen gepolijst, wat inhoudt dat deze pluggen zo lang zijn gepoetst dat deze zeer glad zijn.

Wij raden af om verchroomde dilators en pluggen te gebruiken. Dit soort dilators en pluggen beschadigen een stuk makkelijker dan gepolijste dilators.

Je zal ook aluminium of siliconen dilators en penispluggen aantreffen. Deze materialen zijn veilig voor je lichaam en kunnen er tegen om herhaaldelijk gesteriliseerd te worden.

De diameter van een plug ?

Diameter van je penisplug:

Een van de belangrijke dingen bij een penisplug is de diameter. In het algemeen is 8-10 mm gemiddeld. Als je voor het eerst begint koop dan een solide plug van 6-7 mm of kleiner, hoe kleiner des te beter om te wennen aan het gevoel.

Lengte van je penisplug :

De gemiddelde lengte van een penisplug ligt tussen de 40 en 70 mm, de lengte kan een stuk langer, maar we adviseren om daar niet mee te beginnen.

Wat houdt nou een penisplug op zijn plek?

De schouders:

Het is bekend dat soms de plug moeilijk op zijn plek blijft, het ligt aan de plasbuis welke zeker bij beginners de neiging heeft om de plug eruit te drukken. Om hierbij te helpen is het laatste gedeelte vaker wat dunner om te helpen om dit tegen te gaan. De plasbuis klemt dan om het dikkere gedeelte, de schouders.

Eikelringen:

De andere manier om dit tegen is om een penisplug met een eikelring eraan te kopen. Zoals de naam eikelring al zegt is het een ring die achter de eikel geschoven wordt. Deze eikelring zit vast aan de plug en helpt hem op zijn plek te blijven. Ook geeft deze wat extra druk op de plasbuis waardoor alles wat beter blijft zitten. Je zou ook kunnen experimenteren met een losse eikelring in combinatie met een plug

Wat zorgt ervoor dat de plug niet te diep gaat ?

Dit is een belangrijk gedeelte van het ontwerp. Vaak heeft de plug een plat gedeelte aan de top dit zorgt ervoor dat de plug niet in de penis kan schieten.

Er wordt ook gekozen voor een balletje bij sommige ontwerpen die heeft hetzelfde effect. Ook wordt er wel gebruikt van een paraplu vorm op het einde. Allen hebben tot doel dat de plug niet in de penis kan schieten of dat je hem te ver erin duwt.

 

Welke dilators zijn er ?

De verschillende soorten dilators.

Dilators waarvoor vaak de Engelse benaming urethral sounds voor wordt gebruikt. Waarvan de term sounding afstamt, wat staat voor spelen met de plasbuis. In het medische gebruik worden dilators gebruikt voor sonderen en verwijden van doorgangen in het lichaam.

Sommige mensen genieten van het plezierige gevoel dat dilators en penispluggen kunnen geven. Omdat de binnenkant van de penis vol zit met zenuwen die gevoelig zijn voor stimulatie.

Hieronder bespreken we de verschillende types dilators. Ook zullen we de materialen en vormen bespreken die gebruikt worden voor het maken van dilators.

Hegar dilator

Hegar dilators of sounds zijn zacht gekromde penis dilators die een verschillende diameter hebben aan beide zijden. Zowel mannen als vrouwen kunnen ondervinden wat voor fantastisch gevoel deze kunnen geven.

Zowel beginners als gevorderden kunnen het intense sexy gevoel gevoel beleven als ze deze sound langzaam in en uit laten glijden. Door de vorm is deze uitermate geschikt voor beginners.

Van Buren dilator

Van Buren dilators of van Buren sounds zijn lange, dunne J gevormde penispluggen die de vorm van de penis volgen. De gebogen vorm is perfect voor het spelen met een slappe penis. Deze dilator is alleen geschikt voor het spelen met een slappe penis, mocht je een erectie krijgen ( wat natuurlijk kan ) wacht tot de erectie verdwenen is voor je hem verwijderd.

Rosebud dilator

Deze eenvoudig dilator heeft 3 namen, Bakes dilator /Bakes sound, Rosebud dilator/ Rosebud sound en Bullet dilator of Bullet sound. De dilator heeft een lange steel met aan het uiteinde een vorm die op een rozenknopje lijkt.

Probeer je het gevoel voor te stellen als deze sprankelende dilator in en uit de top van je penis gaat. Deze zijn vaak de favoriet omdat de vorm het gemakkelijk maakt om in te brengen als de penis stijf is.

Dittle dilator

De Dittle dilator of Dittle sound zijn recht met een afgeronde top en hebben een plat uiteinde. Ze zijn geliefd bij gevorderden en starters.

Dilators zijn er in verschillende diameters, perfect voor het rekken van de plasbuis, zonder je zorgen hoeven te maken om krommingen als je stijf wordt. Het platte uiteinde zorgt ervoor dat je hem goed beet kan houden zodat je goed de controle houdt.

Het platte uiteinde heeft nog meer voordelen het is namelijk een perfect geleider voor je electro spelletjes.

Maak gemakkelijk een electropad vast aan de dilator en bevestig de andere pad ergens anders en het echte electrospel kan beginnen.

Pratt Dilator

De dubbelzijdige Pratt dilator of Pratt sounds zijn lange plasbuis dilators die wat meer kromming hebben dan de Hegar dilators. De extra lengte en kromming houden in dat je net dat beetje verder kan gaan voor die extra sensatie.

Ze hebben in het algemeen een verschillende diameter aan het uiteinde wat betekent dat je twee speeltjes voor de prijs van één hebt. Geschikt voor hem en haar.

Sim Dilator

De Sim dilator of Sim sound is een lange gekromde dilator met een plat uiteinde zodat je hem beter kan vasthouden voor een betere grip.

Door de lengte is hij geschikt voor diepe gevoelens en het uiteinde zorgt ervoor dat hij niet naar binnen schiet. En ook deze is geweldig voor je electrospelletjes.

Hank Dilator

Hank dilator of Hank Sounds is ook een gebogen dilator met twee verschillende diameters, aan elke kant een verschillende dilator. Populair in de fetish wereld omdat deze ribbels heeft die werken als een stopper en ervoor zorgen dat de dilator niet verder kan dan 8,9 cm. Zeker het proberen waard als deze beschikbaar zijn.

Neem voor de verschillende vormen, maten en modellen een kijkje in de categorie dilators

Welke spermstoppers zijn er ?

Hoewel de spermstopper onder de penispluggen valt, krijgt hij hier zijn eigen welverdiende speciale plek omdat……

De spermstopper de penisplug is die de meeste bekendheid heeft. De knop geeft een extra geil gevoel als je deze inbrengt, en de ring zorgt ervoor dat je penis stijver wordt, het ziet er gewoon geweldig uit.

Dit stalen sieraad zal je zeker extra plezier geven. Geschikt voor beginners en degene die al wat meer geëxperimenteerd hebben met hun seksualiteit.

Het bolletje gaat als een plugje in je plasbuis en helpt het sperma wat tegen te houden, wat je zekere nieuwe ervaringen zal doen beleven. De nieuwe unieke sensatie die dit aan je kan geven, zal zeker een ervaring zijn die je zou willen meemaken

Een spermastopper heeft een ring die achter je eikel wordt geplaatst, dit om de spermstopper op zijn plaats te houden en een extra druk te geven. Het speeltje heeft dus een balletje wat in de plasbuis gaat.

Plaats en onderga de ervaring. Een goede spermstopper is in het algemeen gemaakt van 316L metaal ook wel chirurgisch staal genoemd, dit materiaal is sterk en makkelijk schoon te houden.

De spermastopper geeft je penis het uiterlijk of deze gepierced is, terwijl je er geen piercing voor hoeft te hebben. Denk eraan penispluggen, eikelringen en cockringen zijn niet alleen geweldig om te zien ze dragen ook bij aan een beter sexleven.

De spermstopper is geen kuisheidgordel achtig iets en kan dus ook niet als zodanig worden gebruikt. Het gaat klaarkomen niet tegen, en kan niet worden gebruikt als voorbehoedsmiddel.

Hij is er met een enkele ring, het klassieke model. En ook verkrijgbaar met een dubbele ring voor extra grip.

Neem voor de verschillende vormen, maten en modellen een kijkje in de categorie spermstopper

Hoe gebruik ik een spermstopper ?

Het aanbrengen van een spermstopper is vrij eenvoudig. Het balletje wat aan de ring zit moet achter de eikel geplaatst worden, aan de onderkant waar alle zenuwen samen komen.

Smaken verschillen en sommige mannen dragen de spermastopper met het balletje aan de bovenkant van de eikel. De sperm stopper is makkelijk te plaatsen wanneer de penis nog slap is, als de penis te stijf is dan kan het gebeuren dat de ring te moeilijk te plaatsen is. Gebruik wat glijmiddel om het plaatsen wat makkelijker te maken.

Voor meer informatie zie de “veiligheid eerst” en  “hoe gebruik ik een penisplug” op deze pagina

Welke Penissticks zijn er ?

Wat is nou eigenlijk een penisstick ?

Eigenlijk te groot om penisplug genoemd te worden en niet medisch genoeg om dilator te worden genoemd 😉

Ze komen in vele vormen en maten, je hebt ze die glad zijn of erg geribbeld.Er zijn er die open zijn, de cum-tru modellen. En je hebt de dichte versies die je uit de plasbuis moet halen voor je klaarkomt.

Deze categorie is eigenlijk een vergaarnaam voor alle modellen die niet onder de dilators vallen, maar te groot zijn om voor plug door te gaan.

Neem voor de verschillende vormen, maten en modellen een kijkje in de categorie penissticks.

Hoe gebruik ik een penisstick ?

Hoe gebruik je nou eigenlijk die penisstick ?

Dit is afhankelijk van de maat en of deze voorzien is van een eikelring, omdat ze een soort van mix zijn tussen plug en dilator.

Lees voor het gebruik de informatiepagina “Hoe gebruik ik een penisplug/dilator?”

Tien tips voor het gebruik van een penisplug.

Om een penisplug of dilator veilig voor de eerste keer te gebruiken zijn dit 10 stappen om in gedachten te houden. Deze tien stappen zijn: Het kopen van een penisplug, penisstick of dilator: het controleren op menselijke fouten: Het creëren van een hygiënische omgeving ; sterilisatie van het artikel en je lichaam; plassen; glijmiddel; ontspan; de penisplug inbrengen, Plezier met je penisplug; wat te doen na gebruik; hoe op te bergen.

 

Hieronder volgen de 10 stappen die je moet nemen.

 

 

1. Koop een penis plug en glijmiddel.

Penisplug: het is belangrijk om een penisplug te kopen die past bij je ervaring. Geef wat geld uit aan een penisplug waar jij je goed bij voelt om te gebruiken. Het is fijn om een kwaliteitsproduct aan te schaffen. Koop ook een steriel glijmiddel.

 

2. controle op menselijke fouten.

De meeste penispluggen zijn handgemaakt, en waar wordt gewerkt worden fouten gemaakt. Daarom moet je altijd maar dan ook altijd je penis plug controleren op eventuele futen die zijn gemaakt in het productieproces. Als je de penisplug controleert zorg er dan voor dat deze helemaal glad aanvoelt. Voel met je vingers of alle oppervlaktes glad zijn. Mocht je iets geks voelen of twijfelen gebruik deze dan niet.

Als de maat in het metaal in gestanst zorg er dan voor dat dit ook helemaal glad is, je kan zelf ook een beetje polijsten.

Mocht je deze controle niet uitvoeren, doe dit elke keer je kan zelf ook wat onzorgvuldig zijn geweest bij het opbergen van je speeltje. Dan kan dit het verschil maken tussen erg veel plezier of een bezoek aan het ziekenhuis.

 

3. Zorg voor een hygiënische omgeving, een steriele penisplug en een schoon lichaam.

De penisplug moet voor en na gebruik worden schoongemaakt. Zorg ervoor dat deze zo steriel mogelijk is dit vanwege het gevaar van blaasontsteking of ontsteking aan de plasbuis.

  • Het schoonmaken van de penisplug.

Was je plug in water met zeep of als je wat uitgebreider de tijd wil nemen, reinig deze met pure (medische) alcohol. Als je deze niet hebt gebruik dan een antibacteriële seks toy cleaner. Als je aan het schoonmaken bent zorg dan voor schone handen of draag chirurgische handschoenen.

  • Steriliseren in kokend water.

Als de penisplug is gemaakt van roestvrijstaal dan kan je deze steriliseren in kokend water. Als de penisplug in contact komt met iets, of dit nou je handen zijn of een stuk stof dan zullen bacteriën worden overgedragen. Mocht je de penisplug steriliseren met kokend water, zorg er dan voor dat deze is afgekoeld voor je hem gebruikt.

  • Maak je handen schoon of draag latex handschoenen.

Zorg ervoor dat je handen schoon zijn voor je aan plasbuisspelletjes begint. Je kan je nagels knippen en vijlen en je handen goed schoon te maken zodat deze goed schoon zijn. Als je wil kan je natuurlijk ook latex handschoenen dragen.

  • Zorg voor een schone penis.

Zorg ervoor dat je penis schoon is, neem een lekkere douche voor je aan de slag gaat.

  • Schone oppervlaktes.

Voor een schone oppervlakte om je speeltjes op neer te leggen, kan je steriele doeken kopen bij de drogist of apotheek.

 

4. Plas

Als je penisplugs, penissticks of dilators gebruikt kunnen er micro scheurtjes ontstaan die kunnen leiden tot infectie.  Het plassen voor en na gebruik helpt om infecties tegen te gaan.

 

5. Glijmiddel.

Er bestaat altijd het risico dat je er irritatie of kleine scheurtjes optreden in de plasbuis zelfs als je de speeltjes 100% correct gebruikt. Deze ongemakkelijkheid en pijntjes kunnen voorkomen.  Mocht je iets voelen wat lijkt op een infectie ga dan naar de dokter deze zal je dan iets van antibiotica voorschrijven.

Waarom glijmiddel?

Omdat de plasbuis van zichzelf niet glijdt is het gebruik van glijmiddel een must. Als je niet genoeg glijmiddel gebruikt zal de wrijving zorgen voor beschadiging. Glijmiddel zal helpen om een laagje te creëren tussen je speeltje en de plasbuis. Waardoor het glijden makkelijker zal gaan. De plasbuis zal wat absorberen dus wees gul met het gebruik van glijmiddel. Breng geneg aan op je speeltje en de top van je penis

Welke glijmiddel NIET te gebruiken.

Glijmiddel op oliebasis.

Gebruik geen glijmiddel op oliebasis. Deze zijn moeilijk te reinigen en kunnen in de plasbuis tot verstopping leiden.

Glijmiddel op basis van glycerine.

Glycerine bevat suiker, suiker kan infecties veroorzaken.

Verdovend glijmiddel.

Doe dit gewoon niet, dit zorgt ervoor dat je niks voelt. Je moet altijd voelen wat er gebeurt.

Glijmiddel wat je kan gebruiken

  • Glijmiddel op waterbasis, zonder geur of smaak.

6. Ontspan.

Zorg voor een ontspannen sfeer, dat je niet gestoord wordt, zet wat muziek op of doe iets waardoor jij de atmosfeer ontspannen voelt aanvoelen.

 

7. Het inbrengen van de penisplug.

Gebruik geen penisplug als je medicijnen gebruikt die je slaperig of gevoelloos maken.

Om makkelijk de plug in te brengen, breng deze in wanneer de penis slap is en niet stijf. Doe het altijd langzaam en voorzichtig. Plaat het gedeelte wat je gaat in brengen op de opening van de penis. Plaats het begin in de opening van je penis, soms gaat dit heel gemakkelijk door de zwaartekracht. Zorg dat de penis op zijn plek blijft houdt deze met 1 hand vast. Je zal de penis moet blijven vasthouden totdat deze compleet stijf is.

Forceer de penisplug NIET in de plasbuis. Als je wat weerstand ondervindt stop dan totdat de plasbuis wat ontspant en breng hem voorzichtig nog wat verder in. In het bijzonder als je een beginner bent of het voor de eerste keer doet zal je moeten leren wat voor jou werkt. Als je niet ontspant zal het nooit lukken. Soms is er weerstand of verdikking in de penis soms door littekenweefsel mocht dit het geval zijn stop dan onmiddellijk.

Trek de penisplug niet hard uit de plasbuis. Als je deze te snel eruit trekt met niet voldoende glijmiddel dan is de kans op een klein scheurtje in de plasbuis groot. Als je merkt dat de plasbuis de penisplug of dilator blijft vasthouden wacht dan to de penis zacht is geworden. Dit is ook eens van de redenen waarom je altijd voldoende glijmiddel moet gebruiken.

Je zal op bepaalde signalen moeten letten wanneer je de penisplug inbrengt of masturbeert. Je zal hierop moeten letten in het geval dat je de plasbuis hebt beschadigd of een infectie hebt opgelopen. Als je 1 van de volgende signalen merkt of ziet stop dan onmiddellijk en neem contact op met je arts. Deze signalen zijn bloedingen, pijn en of koorts.

 

8. Het plezier.

Als de penisplug is ingebracht, kan het zijn dat je een beetje pijn voelt. Maar hopelijk begin je ook het gevoel van opwinding te ervaren. De sensaties die je ervaart kunnen abnormaal aanvoelen, zeer intens, neem de tijd om hieraan te wennen. Je zal de sensatie overal in je penis voelen. Na een tijdje merk je dat de plasbuis wat verwijd. Je penis zal groeien en misschien heb je dan het verlangen om te masturberen. Dit gaat alleen gebeuren als je ontspannen bent.

Masturbatie en plasbuis spelletjes of sounding zijn vaardigheden die tijd nodig hebben om te ontwikkelen. Hoe meer tijd je hierin investeert hoe meer het zal helpen om een plezierige ervaring te hebben. Je zal leren wat goed voor jou aanvoelt. Met de tijd zal je plasbuis wennen aan het gevoel van een penisplug of dilator. Het is aan jou of je met je pik speelt terwijl je de plug in hebt, of dat je deze zachtjes in en uit laat gaan.

Manieren om te spelen.

Manieren om met je dilator, penisplug, penisstick, dickplug of spermstopper te spelen.

Je kan met je penis spelen terwijl je penisplug in hebt.

Je kan de penisplug in en uit halen, als het ware je plasbuis neuken. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een geribbelde penisstick langzaam in en uit de plasbuis te halen. De ribbels zullen de zenuwen stimuleren. Als je dit doet gebruik niet te veel kracht laat de zwaartekracht zijn werk doen. Als je op deze manier spelt, haal dan nooit de hele penisstick uit je penis. Zorg ervoor dat er genoeg glijdmiddel op zit, voeg gewoon wat toe als je denkt dat het nodig is.

Je kan bijvoorbeeld zacht tikken op de penisplug.

Des te meer ervaring je hebt met penispluggen, hoe meer je het gevoel weer wil ervaren. En hoe geiler het wordt. Misschien ga je wel vibrerende penispluggen proberen.

Zal ik de eerste keer spuiten?

Mannen die voor de eerste keer een penisplug gebruiken ervaren meestal niet de volledige extase die de pluggen teweeg kunnen brengen. Dit omdat de plasbuis om de penisplu zal trekken. Omdat alle gevoelens nieuw zijn is de kans klein dat je de eerste keer klaar komen zal door het gebruik van een plug, Maar elk lichaam is anders en werkt iets anders. Als je aan het spelen bent kan je ervoor kiezen om klaar te komen. Als je een dichte penisplug gebruikt dan moet je deze verwijderen voor je klaarkomt.

Wat als de penisplug eruit glipt?

Soms als je een korte en gladde penis plug koopt, dan kan het gebeuren dat deze eruit glipt als je hem een paar keer hebt gebruikt. Als dit nou het geval is dan moet je misschien een penisplug met eikelring kopen. Deze eikelring houdt de plug op zijn plek. Het is erg belangrijk om glijdmiddel te gebruiken maar naarmate je meer ervaring opdoet kan je misschien wat minder gebruiken of een geribbelde penisplug kopen voor wat meer frictie.

Hoe te spelen met een partner.

Penispluggen gebruiken met een partner. Mocht je nou zelf veel ervaring hebben opgedaan met het spelen. Dan kan je eraan denken om te spelen met een partner maar doe dit alleen als je de ander voor 100% vertrouwd. Je partner moet altijd haar/zijn best doen om naar jou, jouw lichaam en jouw instructies te luisteren. Laat nooit iemand spelen die je net kent of niet helemaal vertrouwd.

De persoon die penisplug in handen heeft moet goed kijken naar degene die wordt gepenetreerd en meteen reageren als de ander pijn heeft of zich ongemakkelijk voelt. Je kan veel plezier beleven van het uit handen geven van dit soort speeltjes. Maar zoals in alles is communicatie heel belangrijk.

 

9. Na het spelen.

Als je klaar bent met spelen is het essentieel dat je plast dit om overtollige bacteriën  te verwijderen uit de plasbuis. Was ook je penis en het gaatje na het spelen.

Wat een beetje bij plasbuispelletjes hoort is dat het een beetje tintelend en pijnlijk kan zijn tijdens het plassen. Dit gebeurt omdat je bezig bent geweest met je plasbuis. Dit kan een paar uur duren tot een paar dagen. Het kan betekenen dat je iets te te enthousiast bent geweest met je spelletjes. Om dit wat te verhelpen zorg ervoor dat je veel water drinkt. Zorg ervoor dat het brandende gevoel weg is voor je weer gaat spelen. Doe het de volgende keer wat langzamer en gebruik meer glijmiddel.

 

10. Het opbergen.

Bewaar je penispluggen om 1plek zodat als jij in de stemming bent je ze snel zal vinden. Het beste is om ze individueel op te bergen. Zodat ze niet tegen elkaar botsen. Dit kan beschadigingen veroorzaken. Voorkom dit zodat jij langer plezier hebt van je speeltjes.