Een penisplug uitkiezen ?

 

Een penisplug uitkiezen kan moeilijk zijn de eerste keer, maar wat misschien nog enger is, is om het te kopen en hem thuis te laten bezorgen en jezelf gereed te maken voor het eerste gebruik. Gemixte emoties zullen je misschien overspoelen als je je voorstelt hoe het zal voelen. Je vraagt je misschien af zal ik het echt doen… of was het gewoon een gek idee ?

Laten we proberen om wat van je angst weg te nemen, en je grondig voor te lichten over het gebruik van je eerste penisplug. Een penisplug, dilator of sound zijn in de meeste gevallen van staal die in je plasbuis kan. En dit zal of zal niet resulteren in seksuele stimulatie en plezier.

Een penisplug kiezen.

Kies de eerste keer voor een penisplug die glad is misschien een beetje taps toeloopt en zeker niet langer is dan 10 cm in lengte. Luister vooral niet naar mensen die zeggen hoe dunner hoe beter. Een goede veilige diameter voor je eerste gebruik is 4-8 mm. En koop gewoon een plug ga niet zelf improviseren met stukken metaal. Je plasbuis is een gevoelig onderdeel van je lichaam en je moet goed daarop letten. Je hebt hem tenslotte nodig als je de genoegens van sounding wil ondervinden.

Er zijn veel verschillende soorten penispluggen en penisstick op de markt, maar je wil niet beginnen met een siliconen, geribbelde of een hele dikke of lange. Houdt het simpel het simpel de eerste keer.

Pluggen zijn er in een open variant, ook wel hol genoemd. En dit soort penispluggen staan ook bekend onder de naam cumtrough of cum tru. Maar aangezien we het hebben over je eerste keer, gaan we het hebben over een dichte plug. Deze plug moet een stopper hebben aan het uiteinde dit kan een bolletje zijn, een ring of misschien een penisplug met een gebogen hoek. Dit zodat hij niet je plasbuis in kan schieten en jij naar het ziekenhuis moet gaan. Houdt dit in gedachten bij het uitzoeken.

Je hebt je penisplug uitgezocht en dan ?

Als je je bestelde penisplug hebt ontvangen, bekijk je hem en controleer je deze goed. Je kijkt of er geen beschadigingen of scherpe randjes aanzitten. Dit doe je omdat deze meeste penispluggen handgemaakt zijn. En mensen kunnen fouten maken, je wil dat de penisplug heel en veilig is voordat je deze gebruikt. Doe dit elke keer voor je hem gebruikt je weet nooit wat er gebeurt is in de tussentijd.

Voor je je penisplug gebruikt steriliseer hem, je kan hem koken in water of reinigen met een toycleaner. De plug gaat naar binnen dus zorg dat hij steriel is.

Als je hem hebt gekookt, wacht dan met gebruiken tot de metalen penisplug is afgekoeld.

Als je zover bent gebruik glijmiddel, veel glijmiddel en het liefst steriel glijmiddel op waterbasis.

Je bent er nu klaar voor om de penisplug te gebruiken. Ontspan, zet wat ontspannende muziek op, adem zacht in en uit, denk aan leuke dingen. Plaats wat glijmiddel op de penisplug en het liefst ook op de opening van je penis.

Doe nu langzaam aan, gewoon heel langzaam. Plaats de penisplug op de opening van je penis. En laat hem langzaam naar binnen glijden. Als je ontspannen genoeg bent dan zou hij nu naar binnen moeten glijden zonder weerstaand of vervelende gevoelens. Ga het niet forceren wat dan kunnen we je garanderen dat je er geen plezier aan zal beleven. En dat je het nooit meer zal willen doen.

Als hij niet vanzelf naar binnen glijdt STOP DAN, en probeer weer te ontspannen. En probeer het nog eens. Als het namelijk je eerste goed gaat en het bevalt je dan kan je deze wereld verder exploreren.

Nu je de penisplug hebt ingebracht, voel je je waarschijnlijk opgewonden maar ben je niet hard. Haal nu heel langzaam de penisplug uit je pik, en laat hem er weer zachtjes inglijden. Gaat dit makkelijk dan kan je het vaker doen en het tempo wat opvoeren. Doe het niet te snel je kan deze gevoelens altijd weer ervaren. Zorg ervoor dat alles zonder pijn en comfortabel gaat, stop de eerste keer na 5 minuten.

Als je klaar bent, verwijder dan de plug en ga plassen als dat lukt. Erna reinig je natuurlijk de penisplug.

Waarschijnlijk was dit een aparte ervaring voor je en iet te vergelijken met je reguliere spelletjes. Als je geplast hebt wil je je erna waarschijnlijk aftrekken. Dit kan allemaal best maar wacht minimaal 24 uur voor je weer speelt met de plug.

De volgende dag kan je wat langer spelen en dag erna weer wat langer zodat jij het spelen met een penisplug of penisstick steeds weer wat kan uitbreiden. Houdt het de eerste maand gewoon bij 1 plug voor je gaat uitbreiden. Er is zoveel keuze en je hebt tijd nodig om te ontdekken wat jij wil.

Veel plezier met ontdekken en doe het veilig.