Een paar maanden geleden, had ik nog geen idee wat een penisplug was. Het was dat ik een artikel las over hoe je penis plug gebruikt toen ik het woord voor het eerst hoorde. Ik zal niet liegen; het idee om een stuk roestvrij staal in mijn penis te doen leek mij verschrikkelijk. Mijn idee was dat de penis bedoelt is om dingen er uit te laten komen in plaats van erin te stoppen. Maar na verloop van tijd werd ik steeds nieuwsgieriger en begon ik ook reviews te lezen over de ervaring van gebruikers. En nu hebben mijn partner en ik een nieuwe fetish, het gebruik van penispluggen.

Misschien weet je het, maar dit soort penisspelletjes wordt steeds populairder in Europa. Sommigen zijn fan van het oprekken en sommigen genieten gewoon van het gevoel gevuld te zijn. Persoonlijk gebruik ik de penispluggen voor de sensaties die ze geven. Er is niet echt een goede beschrijving voor het gevoel dat ze geven, ik heb een artikel gelezen waarin werd gezegd dat het aanvoelde als een orgasme van binnenuit en dat is misschien wel een goede omschrijving.

Je hebt waarschijnlijk al veel interesse om een penisplug te proberen, maar onthoudt dat het een gevoelig en essentieel onderdeel is van je lichaam. Dus wat moet je doen om zo veilig mogelijk een penisplug in te brengen? Voordat ik mijn eerste penisplug kocht heb ik uitgebreid onderzoek gedaan naar specificaties en ontwerpen. Ik zag zelfs penispluggen van glas maar vind dit te eng vanwege breuk gevaar. En omdat ik geen brekend glas in mijn plasbuis wil heb ik gekozen voor metaal.

De beste penispluggen zijn gemaakt van chirurgisch staal wat een glad en schijnend oppervlakte heeft wat makkelijk is te reinigen. Staal is duurzaam en je kan je de temperatuur aanpassen voor extra effect. Probeer de beste kwaliteit te kopen je hebt tenslotte maar 1 penis.

Penispluggen komen in een verscheidenheid van vormen en diktes. Er zijn dichte pluggen die meestal gebruikt worden voor plasbuis spelletjes. En er zijn open modellen die je kan dragen als je klaarkomt of wil plassen met een penisplug in. De pluggen voor de plasbuis kunnen glad zijn of een variatie aan diktes en bobbels hebben voor diverse sensaties. En omdat we allemaal verschillend geschapen zijn, zijn er verschillende lengtes zodat er altijd wel 1 is die bij je past. Er zijn verschillende diameters zodat iedereen zijn de gewenste diameter kan kiezen.

Mijn eerste plug was glad en was een open model. Deze koos ik omdat deze mij deze makkelijk leek om in te brengen en ik koos voor open omdat ik geen idee had wat te verwachten. Zorg ervoor dat je altijd een glijmiddel op waterbasis gebruikt om de plug op zijn plek te brengen. Zorg ervoor dat je relaxed bent omdat het anders heel moeilijk is om de plug in te brengen. Als je een gedeelte van de penisplug hebt ingebracht, probeer dan je aandacht te vestigen op de gevoelens die dit teweeg brengt. Terwijl je hem voorzichtig inbrengt. Het kan wat pijnlijk zijn maar mocht de pijn aanhouden dan kan je het beste de penisplug verwijderen, Als je gewend bent aan het dragen van een penisplug kan je gaan variƫren met verschillende ontwerpen en diameters om nieuwe gevoelens te ontdekken. Sommige pluggen kunnen gedragen worden tijdens de sex mijn vriendin zegt dat mijn pik harder is en dat het mijn klaarkomen uitstelt waardoor ik harder en langer klaarkom.

Als je je eerste penisplug hebt controleer deze dan goed voor je hem gaat gebruiken. Steriliseer hem en maak schoon na gebruik.