Tien tips voor het gebruik van een penisplug.

Om een penisplug of dilator veilig voor de eerste keer te gebruiken zijn dit 10 stappen om in gedachten te houden. Deze tien stappen zijn: Het kopen van een penisplug, penisstick of dilator: het controleren op menselijke fouten: Het creëren van een hygiënische omgeving ; sterilisatie van het artikel en je lichaam; plassen; glijmiddel; ontspan; de penisplug inbrengen, Plezier met je penisplug; wat te doen na gebruik; hoe op te bergen.

 

Hieronder volgen de 10 stappen die je moet nemen.

 

 

1. Koop een penis plug en glijmiddel.

Penisplug: het is belangrijk om een penisplug te kopen die past bij je ervaring. Geef wat geld uit aan een penisplug waar jij je goed bij voelt om te gebruiken. Het is fijn om een kwaliteitsproduct aan te schaffen. Koop ook een steriel glijmiddel.

 

2. controle op menselijke fouten.

De meeste penispluggen zijn handgemaakt, en waar wordt gewerkt worden fouten gemaakt. Daarom moet je altijd maar dan ook altijd je penis plug controleren op eventuele futen die zijn gemaakt in het productieproces. Als je de penisplug controleert zorg er dan voor dat deze helemaal glad aanvoelt. Voel met je vingers of alle oppervlaktes glad zijn. Mocht je iets geks voelen of twijfelen gebruik deze dan niet.

Als de maat in het metaal in gestanst zorg er dan voor dat dit ook helemaal glad is, je kan zelf ook een beetje polijsten.

Mocht je deze controle niet uitvoeren, doe dit elke keer je kan zelf ook wat onzorgvuldig zijn geweest bij het opbergen van je speeltje. Dan kan dit het verschil maken tussen erg veel plezier of een bezoek aan het ziekenhuis.

 

3. Zorg voor een hygiënische omgeving, een steriele penisplug en een schoon lichaam.

De penisplug moet voor en na gebruik worden schoongemaakt. Zorg ervoor dat deze zo steriel mogelijk is dit vanwege het gevaar van blaasontsteking of ontsteking aan de plasbuis.

  • Het schoonmaken van de penisplug.

Was je plug in water met zeep of als je wat uitgebreider de tijd wil nemen, reinig deze met pure (medische) alcohol. Als je deze niet hebt gebruik dan een antibacteriële seks toy cleaner. Als je aan het schoonmaken bent zorg dan voor schone handen of draag chirurgische handschoenen.

  • Steriliseren in kokend water.

Als de penisplug is gemaakt van roestvrijstaal dan kan je deze steriliseren in kokend water. Als de penisplug in contact komt met iets, of dit nou je handen zijn of een stuk stof dan zullen bacteriën worden overgedragen. Mocht je de penisplug steriliseren met kokend water, zorg er dan voor dat deze is afgekoeld voor je hem gebruikt.

  • Maak je handen schoon of draag latex handschoenen.

Zorg ervoor dat je handen schoon zijn voor je aan plasbuisspelletjes begint. Je kan je nagels knippen en vijlen en je handen goed schoon te maken zodat deze goed schoon zijn. Als je wil kan je natuurlijk ook latex handschoenen dragen.

  • Zorg voor een schone penis.

Zorg ervoor dat je penis schoon is, neem een lekkere douche voor je aan de slag gaat.

  • Schone oppervlaktes.

Voor een schone oppervlakte om je speeltjes op neer te leggen, kan je steriele doeken kopen bij de drogist of apotheek.

 

4. Plas

Als je penisplugs, penissticks of dilators gebruikt kunnen er micro scheurtjes ontstaan die kunnen leiden tot infectie.  Het plassen voor en na gebruik helpt om infecties tegen te gaan.

 

5. Glijmiddel.

Er bestaat altijd het risico dat je er irritatie of kleine scheurtjes optreden in de plasbuis zelfs als je de speeltjes 100% correct gebruikt. Deze ongemakkelijkheid en pijntjes kunnen voorkomen.  Mocht je iets voelen wat lijkt op een infectie ga dan naar de dokter deze zal je dan iets van antibiotica voorschrijven.

Waarom glijmiddel?

Omdat de plasbuis van zichzelf niet glijdt is het gebruik van glijmiddel een must. Als je niet genoeg glijmiddel gebruikt zal de wrijving zorgen voor beschadiging. Glijmiddel zal helpen om een laagje te creëren tussen je speeltje en de plasbuis. Waardoor het glijden makkelijker zal gaan. De plasbuis zal wat absorberen dus wees gul met het gebruik van glijmiddel. Breng geneg aan op je speeltje en de top van je penis

Welke glijmiddel NIET te gebruiken.

Glijmiddel op oliebasis.

Gebruik geen glijmiddel op oliebasis. Deze zijn moeilijk te reinigen en kunnen in de plasbuis tot verstopping leiden.

Glijmiddel op basis van glycerine.

Glycerine bevat suiker, suiker kan infecties veroorzaken.

Verdovend glijmiddel.

Doe dit gewoon niet, dit zorgt ervoor dat je niks voelt. Je moet altijd voelen wat er gebeurt.

Glijmiddel wat je kan gebruiken

  • Glijmiddel op waterbasis, zonder geur of smaak.

6. Ontspan.

Zorg voor een ontspannen sfeer, dat je niet gestoord wordt, zet wat muziek op of doe iets waardoor jij de atmosfeer ontspannen voelt aanvoelen.

 

7. Het inbrengen van de penisplug.

Gebruik geen penisplug als je medicijnen gebruikt die je slaperig of gevoelloos maken.

Om makkelijk de plug in te brengen, breng deze in wanneer de penis slap is en niet stijf. Doe het altijd langzaam en voorzichtig. Plaat het gedeelte wat je gaat in brengen op de opening van de penis. Plaats het begin in de opening van je penis, soms gaat dit heel gemakkelijk door de zwaartekracht. Zorg dat de penis op zijn plek blijft houdt deze met 1 hand vast. Je zal de penis moet blijven vasthouden totdat deze compleet stijf is.

Forceer de penisplug NIET in de plasbuis. Als je wat weerstand ondervindt stop dan totdat de plasbuis wat ontspant en breng hem voorzichtig nog wat verder in. In het bijzonder als je een beginner bent of het voor de eerste keer doet zal je moeten leren wat voor jou werkt. Als je niet ontspant zal het nooit lukken. Soms is er weerstand of verdikking in de penis soms door littekenweefsel mocht dit het geval zijn stop dan onmiddellijk.

Trek de penisplug niet hard uit de plasbuis. Als je deze te snel eruit trekt met niet voldoende glijmiddel dan is de kans op een klein scheurtje in de plasbuis groot. Als je merkt dat de plasbuis de penisplug of dilator blijft vasthouden wacht dan to de penis zacht is geworden. Dit is ook eens van de redenen waarom je altijd voldoende glijmiddel moet gebruiken.

Je zal op bepaalde signalen moeten letten wanneer je de penisplug inbrengt of masturbeert. Je zal hierop moeten letten in het geval dat je de plasbuis hebt beschadigd of een infectie hebt opgelopen. Als je 1 van de volgende signalen merkt of ziet stop dan onmiddellijk en neem contact op met je arts. Deze signalen zijn bloedingen, pijn en of koorts.

 

8. Het plezier.

Als de penisplug is ingebracht, kan het zijn dat je een beetje pijn voelt. Maar hopelijk begin je ook het gevoel van opwinding te ervaren. De sensaties die je ervaart kunnen abnormaal aanvoelen, zeer intens, neem de tijd om hieraan te wennen. Je zal de sensatie overal in je penis voelen. Na een tijdje merk je dat de plasbuis wat verwijd. Je penis zal groeien en misschien heb je dan het verlangen om te masturberen. Dit gaat alleen gebeuren als je ontspannen bent.

Masturbatie en plasbuis spelletjes of sounding zijn vaardigheden die tijd nodig hebben om te ontwikkelen. Hoe meer tijd je hierin investeert hoe meer het zal helpen om een plezierige ervaring te hebben. Je zal leren wat goed voor jou aanvoelt. Met de tijd zal je plasbuis wennen aan het gevoel van een penisplug of dilator. Het is aan jou of je met je pik speelt terwijl je de plug in hebt, of dat je deze zachtjes in en uit laat gaan.

Manieren om te spelen.

Manieren om met je dilator, penisplug, penisstick, dickplug of spermstopper te spelen.

Je kan met je penis spelen terwijl je penisplug in hebt.

Je kan de penisplug in en uit halen, als het ware je plasbuis neuken. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een geribbelde penisstick langzaam in en uit de plasbuis te halen. De ribbels zullen de zenuwen stimuleren. Als je dit doet gebruik niet te veel kracht laat de zwaartekracht zijn werk doen. Als je op deze manier spelt, haal dan nooit de hele penisstick uit je penis. Zorg ervoor dat er genoeg glijdmiddel op zit, voeg gewoon wat toe als je denkt dat het nodig is.

Je kan bijvoorbeeld zacht tikken op de penisplug.

Des te meer ervaring je hebt met penispluggen, hoe meer je het gevoel weer wil ervaren. En hoe geiler het wordt. Misschien ga je wel vibrerende penispluggen proberen.

Zal ik de eerste keer spuiten?

Mannen die voor de eerste keer een penisplug gebruiken ervaren meestal niet de volledige extase die de pluggen teweeg kunnen brengen. Dit omdat de plasbuis om de penisplu zal trekken. Omdat alle gevoelens nieuw zijn is de kans klein dat je de eerste keer klaar komen zal door het gebruik van een plug, Maar elk lichaam is anders en werkt iets anders. Als je aan het spelen bent kan je ervoor kiezen om klaar te komen. Als je een dichte penisplug gebruikt dan moet je deze verwijderen voor je klaarkomt.

Wat als de penisplug eruit glipt?

Soms als je een korte en gladde penis plug koopt, dan kan het gebeuren dat deze eruit glipt als je hem een paar keer hebt gebruikt. Als dit nou het geval is dan moet je misschien een penisplug met eikelring kopen. Deze eikelring houdt de plug op zijn plek. Het is erg belangrijk om glijdmiddel te gebruiken maar naarmate je meer ervaring opdoet kan je misschien wat minder gebruiken of een geribbelde penisplug kopen voor wat meer frictie.

Hoe te spelen met een partner.

Penispluggen gebruiken met een partner. Mocht je nou zelf veel ervaring hebben opgedaan met het spelen. Dan kan je eraan denken om te spelen met een partner maar doe dit alleen als je de ander voor 100% vertrouwd. Je partner moet altijd haar/zijn best doen om naar jou, jouw lichaam en jouw instructies te luisteren. Laat nooit iemand spelen die je net kent of niet helemaal vertrouwd.

De persoon die penisplug in handen heeft moet goed kijken naar degene die wordt gepenetreerd en meteen reageren als de ander pijn heeft of zich ongemakkelijk voelt. Je kan veel plezier beleven van het uit handen geven van dit soort speeltjes. Maar zoals in alles is communicatie heel belangrijk.

 

9. Na het spelen.

Als je klaar bent met spelen is het essentieel dat je plast dit om overtollige bacteriën  te verwijderen uit de plasbuis. Was ook je penis en het gaatje na het spelen.

Wat een beetje bij plasbuispelletjes hoort is dat het een beetje tintelend en pijnlijk kan zijn tijdens het plassen. Dit gebeurt omdat je bezig bent geweest met je plasbuis. Dit kan een paar uur duren tot een paar dagen. Het kan betekenen dat je iets te te enthousiast bent geweest met je spelletjes. Om dit wat te verhelpen zorg ervoor dat je veel water drinkt. Zorg ervoor dat het brandende gevoel weg is voor je weer gaat spelen. Doe het de volgende keer wat langzamer en gebruik meer glijmiddel.

 

10. Het opbergen.

Bewaar je penispluggen om 1plek zodat als jij in de stemming bent je ze snel zal vinden. Het beste is om ze individueel op te bergen. Zodat ze niet tegen elkaar botsen. Dit kan beschadigingen veroorzaken. Voorkom dit zodat jij langer plezier hebt van je speeltjes.